Career (Denmark only)We are currently looking for:


Internationalt livsstilsbrand i ekspansiv vækst søger målrettet, udadvendt og serviceminded sælger med passion for mode og livsstil.

Stillingen

RAINS søger en ambitiøs og resultatorienteret sælger, der kan drive salget igennem et strategisk og profileret distributionsnetværk på det danske marked. Sælgeren skal ved hjælp af personligt drive, energi og engagement sikre salg, profilering og højt serviceniveau i tæt samarbejde med vores danske kunder. Du får kontor i forbindelse med vores showroom i København, men bliver ansvarlig for kundebesøg og salgssupport i hele Danmark. Ægte interesse for RAINS, vores produkter og kultur? RAINS er i ekspansiv vækst og har på kort tid etableret sig som et internationalt livsstilsmærke indenfor moderigtigt regntøj, tasker og accessories. Som ansvarlig sælger for Danmark skal du være i stand til loyalt og fokuseret at understøtte og videreudvikle den selektive danske distributionsstrategi.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du:

  • Har en baggrund fra mode- og livsstilsbranchen
  • Er en dygtig og tydelig kommunikator
  • Har en stærk personlighed, og forstår betydningen mellem en unik DNA, kultur og historie
  • Er en resultatorienteret og god købmand
  • Motiveres af opbygningen af en selektiv distribution
  • Har erfaring med tætte kunderelationer og højt serviceniveau

Ansøgning og CV

Ansøgningsfrist er: 15. september 2017, men vi planlægger at interviewe kandidaterne løbende.. Ansøgning og CV sendes til Marianne Brix på mb@rains.dk. Emne: Sælger, Danmark.

Arbejdssted

København, men du får hele Danmark som arbejdsplads. I Jylland kan du anvende showroom på vores hovedkontor i Skejby ved Aarhus N.

Om RAINS

RAINS har siden grundlæggelsen i 2012 udviklet sig til et førende brand inden for fashion regntøj. Med udgangspunkt i den klassiske regnjakke har RAINS udviklet et livsstilsunivers med overtøj, tasker og accessories til den moderne forbruger. RAINS bliver solgt over hele verden og har i dag fem konceptbutikker.